aalpileanusa.com

Svensk I Narcos

January 8, 2023, 6:08 pm

"Inte mycket familjettid att prata om" – Vi filmade inte bara i Bogota utan även i områden som Valle del Cacua och Cali, områden som är ganska komplicerade där infrastrukturen och trygghetsnivån är lägre. Säkerheten var en faktor till att familjen fick vara hemma, en annan var tidsbristen och det pressade schemat. Dagarna var fulla med inspelning och kvällarna tillbringades med att studera nästa morgons manus. – Det blir inte så mycket familjetid att prata om, så det hade blivit att Daniella och min son skulle sitta hemma och vänta på mig hela dagarna, när jag ska läsa på och sen försöka sova fem timmar för att sen vara borta nästa dag igen. Så vi gjorde avvägningen tillsammans att det är bättre att de lever sitt liv så får jag komma hem när jag är klar. "Priset jag får betala" Inspelningen i Colombia pågick i hela åtta månader, men stjärnan fick ändå en möjlighet att träffa sin familj under jul, då han var hemma fyra veckor. – Det är priset jag får betala för det jag gör, ingenting i livet är gratis och jag är medveten om att jag är väldigt priviligerad.

  1. Svensk ordlista
  2. Säsong 3

Svensk ordlista

Började igår titta på tredje säsongen av TV-serien Narcos och ganska snart dök det upp en svensk skådespelare. Matias Varela. Lite förvånad blev jag onekligen men det är egentligen inte så konstigt. Matias Varela är spansktalande (förutom svensktalande) och hans föräldrar (eller bara en av dem) är vad jag förstår från Latinamerika eller Spanien. Han spelar som vanligt en rollfigur med förnamnet Jorge. I Snabba Cahs spelade han gangstern Jorge Salinas Barrio och i Arne Dahl-filmerna polisen Jorge Chavez. I Narcos spelar han Jorge Salcedo som arbetar på en säkerhetsfirma (vaktföretag) som i sin tur enbart arbetar på uppdrag av Cali-kartellen. I verkligheten var Jorge Salcedo en militär och säkerhetsexpert som anlitades av Cali-kartellen för att bland annat hyra in och träna legosoldater. Pablo Escobar från Medellin-kartellen som de två första säsongerna handlade om dog ju så den nya säsongen handlar om Cali-kartellen och om hur US-amerikanska DEA bekämpar dem. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om Matias Varela, Jorge Salcedo, Narcos, Cali-kartellen, TV, Netflix, Colombia, Tv-serie, Samhälle

– Jag kan gissa att budgeten ligger på 40-50 miljoner dollar för en säsong. En bråkdel av vad det kostar att spela in en storfilm. Vi ska göra tio timmar för de pengarna. Därför kan vi inte lägga lika mycket tid på varje enskild scen. Jag gör en av två huvudroller, och därför är jag med i många scener. Sedan måste jag plugga manus, fem-sex sidor om dagen, säger Matias Varela. Medverkat i flera svenska filmer Matias Varela debuterade i svensk tv när han spelade Miguel "Mischa" Zantos i TV4:s såpa Nya tider. Han har sedan dess även spelat Jorge Salinas Barrio i Snabba Cash och uppföljaren Snabba Cash II. Han har även synts på SVT i samband med tv-serien Arne Dahld är han spelade polisen Jorge Chavez, samt i tv-serien Ettor och Nollor. Han är även medverkat i den amerikanska långfilmen Point Break från 2015. Den tredje säsongen av Narcos har premiär under den senare delen av 2017 på Netflix och kommer enligt rykten att handla om Cali-kartellen. Christmas bonus Ett inlägg delat av MATIAS VARELA (@matiasvarela1) Dec 8, 2016 kl.

  • Svensk massage
  • Svensk handboll resultat
  • Öronvax och vaxpropp - Netdoktor
  • Hyundai tucson pris
  • Svensk i narcosphere
  • Taran och den magiska kitteln
  • Afghan häktad för barnvåldtäkter - Nyheter Idag
  • Svensk tog

Säsong 3

Serien är skapad samt producerad av Chris Brancato, Carlo Bernard och Doug Miro. Den är baserad på den ökända knarkkungen Pablo Escobars liv. Han blev miljardär genom produktion och distribution av kokain. En fortsättning om 10 avsnitt släpptes den 2 september 2016. Seriens namn är en förkortning av spanskans ord för droghandlare - narcotraficante. Innehåll 1 Rollista (i urval) 1. 1 Huvudroller 1.

11:42 PST New friends 💞 Ett inlägg delat av MATIAS VARELA (@matiasvarela1) Okt 30, 2016 kl. 5:46 PDT